Premiere inden for fjernstyrede rotorklippere

Der er Danmarks premiere på den Hybride XROT fjernstyret rotorklipper som Sønderup Maskinhandel netop har startet importen af.

Vi forventer os rigtigt meget af XROT udtaler Ole Hosbond, idet det er en nytænkning af fjernstyrede klippere. Der er på flere punkter tænkt helt nyt. XROT er en hybrid maskine og samtidig har den et ekstrem lavt tyngdepunkt. Det at den er hybrid gør, at der er mindre
effekttab og bedre kontrol med klipperen. Det lave tyngdepunkt gør den stabil på skråninger.
Det elektriske transmissions system gør, at der ikke er risiko for olie lækage og gør derfor XROT perfekt at bruge i fredede områder.

En anden nytænkning er fjernbetjeningen, den er meget nemt at bruge. Det kræver ingen oplæring for at kontrollere XROT.

Alle funktioner på maskinen kan kontrolleres fra fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen er faktisk lige så nemt at bruge som dem til fjernstyrede biler udtaler Ole Hosbond.

XROT er designet til at det er nemt at lave vedligeholdelse og reparationer. Alle komponenter kan nemt udskiftes ved at åbne dækpladen. XROT leveres i to modeller med en arbejdsbredde på henholdsvis 70 og 80 cm.

XROT kommer til at blive præsenteret på Roskilde dyrskue, Det Fynske Dyrskue, Landskuet samt sidst men ikke mindst Maskiner Under Broen i August.