Sønderup er både røde og hvide

Vi er røde, vi er hvide siger Sønderup Maskinhandel A/S

Vi støtter op om det Danske fodbold landshold og har nu både FORT MPM redskabsbærer i rød eller i hvid. Vi har MPM i nationalfarverne med rundt i det Danske land på Det Fynske Dyrskue, Landsskuet og Maskiner under Broen.

Vi er rigtigt glade for at fabrikken sådan vælger at levere i de Danske national farver udtaler Ole Hosbond, idet vi også har været med i udviklingen af såvel redskabsbæren MPM som redskaberne hertil.

Ud over nyheden at FORT MPM både kan leveres i rød og hvid, er der en række nyheder til FORT MPM. Her kan særligt fremhæves feje suge anlægget. Det helt unikke ved fejesugeanlægget er det patenterede filter system gør det muligt at lave støv fri sugning også når det er helt tørt.
Selvfølgelig sammen med en række andre ting på feje suge anlægget. Mund stykket er f.eks leddelt ,så det følger ujævnt terræn. Dette mundstykke er også patenteret . Alt i alt et fantastisk redskab udtaler Dennis Risgaard fra Sønderup Maskinhandel, og det leveres selvfølgelig også både i rød og hvid .